Özel Belgrad Anaokulu

Okulumuz Bahçeköy‘ümüzün anaokulu ihtiyacını karşılayabilme amacı doğrultusunda kurulmuş olup doğa ile iç içe bir semtte ismini Belgrad ormanlarından alarak, Özel Belgrad Anaokulu olarak hizmete başlamiştir. Öncelikle amacımız çocuklarımızı milli manevi değerlere bağlı, sosyal, aktif düşünebilen ve bunu ifade edebilen bireyler yetiştirebilmektir. Özel Belgrad Anaokulu 3-6 yaş aralığında çocuklarımıza hizmet vermektedir. Sınıflarımız yaş gruplarına göre oluşturulmuş olup yarım ve tam gün olarak eğitim vermektedir. Okulumuzda jimnastik, drama, ingilizce, müzik ve ritm dersleri yanı sıra değerler eğitimi kapsaminda dini değerler ve ahlaki bilgilerde verilmektedir. Yaz okulumuzda ayrıca yüzme dersleri verilmektedir.

• Jimnastik
  • Drama
  • İngilizce
  • Müzik